MED PASSION FÖR MÖBLER OCH DESIGN

Med passion för möbler och design

Vårt team startade resan inom möbelindustrin redan 1991. Björn arbetade då med att snickra egna möbler i Kinna utanför Borås. Resan gick sedan vidare till försäljning och egen butik i Varberg, välkända Möbelhuset grundades 1999.

Produktutveckling och design

Mikael Sikström har en lång och framgångsrik karriär inom produktutveckling och design. Med start inom inredning 1992 halkade han in på möbler år 2000. Då som produktutvecklare och möbeldesigner åt flertalet av våra mest välkända butikskedjor i Sverige.

Storsäljande möbeldesigner

Under åren har Mikael skapat flertalet storsäljande möbeldesigner i Sverige. Hans egendesignade produkter såsom soffor, fåtöljer och förvaringsmöbler går att finna i var mans hem runt om i landet. 

Samlad kompetens skapar fördelar

Mikael och Björns samlade kompetens inom möbelhandeln skapar rätt förutsättningar för att ta fram ett gediget möbelsortiment som passar de flesta. Alltid med höga krav på design, kvalité och hållbarhet i alla led. Dessutom ger det dig som kund en fantastisk service, där vårt team kan vägleda dig till rätt möbel just för dig och ditt hem.

Tillverkning i Europa

Vi bryr oss om klimat och hållbarhetsfrågor, därav använder vi enbart leverantörer med tillverkning i Europa. På så vis kan vi garantera att EU´s hållbarhetsregler efterföljs och dessutom reducerar vi vår miljöpåverkan på grund av transporter. Det särskiljer oss mot andra aktörer på marknaden.