HEMINREDNINGS HJÄLP

Håller du på att renovera eller bygga nytt? Vill du göra huset mer funktionellt, modernare eller i din stil? Du kanske t.o.m. vill byta stil. Att utforma ett hem som är anpassat för dig kan ibland vara svårt att få till. Att ta hjälp av en inredare kan göra skillnad.

I samarbete med erfarna välutbildade inredare kan vi bistå med inredningshjälp i alla stadier av ert inredningsprojekt, oavsett omfattning och budget. Det finns en rad tjänster att välja emellan beroende på behov.

Välkommen in till vår butik i Varberg, ring eller maila om du vill veta mer!

ISELA inredning

ISELA – en kreativ studio som grundades 2006 och drivs av Patricia Trambevski. Studion är verksam inom många områden och branscher. Styrkan och de gemensamma nämnarna är estetik, färg, form, helhet, stil, känsla, genomförande, processer och analyser. Alla uppdrag är viktiga. Ni kan alltid förvänta er stort personligt engagemang från ISELA i alla projekt från början till slut.

Heminredning

ISELA inredare har sen 2006 byggt upp en gedigen form för projektupplägg och känsla för att sätta fingret på vad som kommer göra just er miljö till det ni har som vision. Har ni ingen vision så skapar vi den tillsammans utifrån era önskemål och ambitioner.

ISELA jobbar oftast med en totallösning från idé till färdigt projekt. Det innefattar idé, stil, färgsättning, golv, väggar, möbler, belysning, textil, projektledning, budget, hantverkare och inköp m.m. Eftersom alla projekt har olika karaktär och omfattning anpassas arbetssättet utifrån projektens olika förutsättningar.  

Offentlig miljö

ISELA inredare har sen 2006 arbetat med att ta fram och genomföra inredningskoncept för offentlig miljö. Allt från restaurang, kontor, gallerior, butiker, barer och nattklubbar.

Konceptet för inredningen skapas utifrån era förutsättningar, önskemål, varumärke och målgrupp. Med detta som grund bygger ISELA ihop ett koncept som passar just ert företag.
ISELA erbjuder en totallösning från idé till färdigt projekt. Det innebär idé, stil, färgsättning, golv, väggar, möbler, belysning, textil, projektledning, budget, hantverkare och inköp mm. 

Eftersom alla projekt har olika karaktär och omfattning anpassas arbetssättet utifrån projektens olika förutsättningar. 

Kontaktuppgifter

Homestyleväst

Homestyleväst stylar bostäder inför försäljning och gör inredningsuppdrag för företag och privatpersoner. Jag som inreder och stylar heter Mirella Nyberg och jag drivs av att hjälpa er hitta ert unika i varje uppdrag!

Jag tar mig an mina uppdrag med stort engagemang. Det kan du som kund lita på. För mig liksom för dig som kund är det viktigt att mitt arbete ger mervärde oavsett om det gäller styling inför försäljning av en bostad, ett inredningsuppdrag för privatperson eller företag. Det säkerställer jag genom kontinuerlig dialog med kund.

Jag har alltid haft ett kreativt intresse som genom åren tagit sig uttryck på olika sätt. Jag är utbildad inredare/stylist. Jag håller mig ständigt uppdaterad på inrednings- och stylingbranschen, allt för att forma mitt arbete och kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. Jag är van att arbeta med olika projekt och kan enkelt anpassa stil efter målgrupp och preferenser.

Inredningslösningar - privatperson och företag

Homestyleväst har hjälpt både privatpersoner och företag med inredningslösningar. Allt från enstaka möbelval till mer fullskaliga projekt.

Vårt arbete startar alltid med ett kostnadsfritt möte där vi har en dialog. Därefter görs en behovsanalys och information samlas in om era behov, önskemål och budget.

Vi träffas sedan för en presentation av analys och förslag och planerar ett upplägg för genomförande.

Homestyling

Homestyleväst har lång erfarenhet av styling inför försäljning av bostäder med goda resultat för våra kunder. Vi tar oss an både befintliga bostäder och nyproduktion.

Kontaktuppgifter