BLK VLVT

Utformad för ultimat komfort. Flaggskeppsmodellen BLK VLVT är uttrycket för absolut elegans, en upplevelse i kompromisslös lyx. Design, material, produktion; toppklass.

Som med alla Mattsons sängar, startar upplevelsen med en bas i helträ från den långsamt växande, Svenska tallskogen och två separata fjäderdämpningssystem. Denna fantastiska naturmaterialbas ger stabilitet och hållbarhet samtidigt som den skapar en vacker och naturlig atmosfär i sovrummet.

Huvudmadrassen är enastående och utformad med omsorg. Den är konstruerad med ett sofistikerat pocketfjädersystem i stål, som ger optimalt stöd och fördelar vikten jämnt över madrassen. Dessutom används ett pocket system, utformat som ett schackbräde, där 50% av fjädrarna är 2 cm högre än resterande 50%. Denna unika design ger en perfekt kombination av komfort och stöd för en god natts sömn.

För att ge en lyxig känsla och ökad komfort är huvudmadrassen omgiven av flera skikt av GOTS-organisk bomull. Detta naturmaterial är inte bara mjukt mot huden utan också miljövänligt och hållbart. Dessutom används Tokowool från Nya Zeeland, en exklusiv naturmaterialfyllning som bidrar till den mjuka och behagliga känslan.

För att säkerställa hållbarhet och kvalitet är hörnen på madrassen förstärkta med coir fiber från kokosnöt. Denna starka och naturliga fiber ger extra stabilitet och lång livslängd åt madrassen. Tillsammans med fin spunnet MCC™ tagel, som är känt för sin förmåga att reglera temperaturen och ge en behaglig sömnupplevelse, är detta en madrass som uppfyller högsta standard.

Med Mattsons sängar kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är tillverkad med omsorg om både din komfort och miljön. Varje säng är en kombination av högkvalitativa naturmaterial och noggrant utvalda tekniska innovationer för att skapa den ultimata sömnupplevelsen.